Akbank kendi emeklilerine Emekli Maaş Promosyonu Ödemiyor

Hanife Fişek yazdı

Hanife Serter

Hanife Serter

Sponsorlu Bağlantılar
  • Advertisement

Malumun ilanı

Akbank kendi emeklilerine “ Emekli Maaş Promosyonu Ödemiyor”

Yıllardır Akbank emeklilerinin içine dert olan bir konu son günlerde yine gündeme geldi . SGK muadili emekli maaş zamlarının enflasyon karşısında yetersiz kalması nedeniyle üzgün ve gergin günler geçiren Akbank emeklileri , diğer banka emeklilerinin faydalandığı “ emekli maaşı promosyon” ödemelerinden neden kendilerinin faydalanamadığını sorgulamaya devam ediyor. Son olarak Akbank Emekliler Derneği öncülüğünde yüzlerce banka emeklisi Akbank Genel Müdürlüğüne dilekçelerle başvurarak, herkese sunulan bu haktan kendilerinin de faydalanması gerektiğini hatırlatıyor ve müşteri memnuniyeti gereği bu promosyonu talep ediyorlar . Bankadan gelecek cevabı biz de merakla bekliyor ve iyi haberler için sabırsızlanıyoruz.

Bir Akbank emeklisi olarak benim de altına imzamı attığım o dilekçeyi, en yetkili birimlere ulaşması dileği ile bir kez de buradan paylaşıyorum;

AKBANK T.A.Ş. 17/01/2024

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SABANCI CENTER

4.LEVENT /İSTANBUL

Büyük bir özveri ile çalışarak, Akbank’a yıllarını vermiş, Bankanın bu günlere gelmesine önemli katkılarda bulunmuş bir Akbank emeklisiyim.

Bana ve diğer emeklilerine 2020 yılından beri promosyon ödemeyen yıllarımı vermiş olduğum Bankam, emekli maaşlarını taşıyan SGK, BAĞ-KUR ve EMEKLİ SANDIĞI emeklilerine ise oldukça yüksek tutarlarda promosyon ödemektedir.

Banka’ya yıllarını vermenin ötesinde, tüm ödemelerini Akbank aracılılığı ile gerçekleştiren, Akbank’ın kredi kartlarını kullanan, ihtiyacı olduğunda Akbank’tan kredi çeken biz Akbank emeklilerine promosyon ödenmesi en doğal hakkımız ve beklentimizdir.

Ülkemizde emekli olduğu bankasından promosyon alamayan ve dolayısıyla promosyon ödemelerinden yararlanamayan tek emekli grubunun AKBANK EMEKLİLERİ olduğunu hatırlatır, hakkımız olan promosyonun bir an önce ödenmesini talep ederim.

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version