Borsada Patronlar Hisse Satmaya Başladı

Borsaya yabancı alımı beklerken patron satışı geldi. Alfa Solar ve DAP'tan sonra Kontrolmatik Teknoloji'de de ortak satışı geldi.

Kontrolmatik

Kontrolmatik

Aylardır yabancı yatırımcı beklentisi içinde bocalayan borsaya şimdi de ortak satışı gelmeye başladı. Son bir hafta içerisinde 3 önemli hisseye ortak satışı geldi. Borsanın en çok yükselen enerji şirketleri arasında yer alan Alfa Solar Enerji’den sonra dün de DAP Gayrimenkul’e gelmişti.

Bu sabah itibariyle KAP’a bir başka ortak satış haberi düştü. Kontrolmatik (KONTR) Teknoloji hissesinde ortak satışı haberi geldi.

Şirketten KAP’a yapılan açıklamada “05/12/2023 tarihinde KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. payları ile ilgili olarak 250,00-262,25 TL fiyat aralığından, 1.245.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 05/12/2023 tarihi itibariyle %28,34 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır”denildi.

Exit mobile version