Yapı Kredi’den 82 bin kişiye promosyon ödemesi

Koç Grubunun 82 bin çalışanına Yapı Kredi Bankası 9 bin 50 lira promosyon ödemesi yapacak. Tüm koç çalışanlarına ödenen promosyon Yapı Kredi Çalışanlarına yok!

Yapı Kredi Merkez Plaza Şubesi

Yapı Kredi Merkez Plaza Şubesi

Yapı Kredi ile Koç grubu arasında yapılan anlaşma ile 82 bin kişiye promosyon ödemesi yapılacak. Bu şu ana kadar yapılan en büyük promosyon ödemesi olacak. Koç Grubu tüm iştiraklerinde çalışanlar 9 bin 50 liralık promosyonu alırken yine en önemli iştiraki olan ve 15 bin çalışanı olan Yapı Kredi’de ödeme yapılmadı. Yapı Kredi kendi personelini Koç grubundan ayrı tutarak ödeme yapmadı.
Alınan bilgiye göre, Yapı Kredi ana hissedarı Koç Grubu’nun 82 bin çalışanına 8 bin lira nakit promosyonun yanı sıra sadece Koçlulara özel bin 50 lira daha olmak üzere toplam 9 bin 50 lira ödeme yapacak.
Ayrıca Yapı Kredi, kart ücreti, EFT-havale başta olmak üzere birçok hizmetten ücret almayacak.
YAPI KREDİ ÇALIŞANLARINA YOK
Öte yandan maaş promosyon anlaşmasında Yapı Kredi çalışanları Koç grubu çalışanlarından ayrı tutularak promosyon ödemesi yapılmadı. Yaklaşık 15 bin Yapı Kredi Çalışanına ödeme olmaması banka çalışanları tarafından , “Biz Koç grubuna ait değil miyiz” diye tepki gösterildi.

Exit mobile version