Garanti’den kadınlara masrafsız kredi

Sponsorlu Bağlantılar

Garanti Bankası, kadın girişimcilere özel faizli ve 31 Mart’a kadar geçerli olacak kredi kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında kadın girişimciler, 10.000 TL’den 500.000 TL’ye kadar ihtiyaçları için, 12 aydan 36 aya varan vadelerde ve %1,30’dan başlayan faiz oranıyla sunulan krediden, dosya masrafsız olarak faydalanabiliyor.
Kampanyaya katılmak isteyenler, www.garanti.com.tr adresinden bilgi alarak, Garanti şubelerinden başvuruda bulunabiliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Ekonominin gelişmesi için, kadınların potansiyel işgücünden mutlaka faydalanmamız ve kadın girişimciliğini teşvik etmemiz gerekiyor. Garanti olarak, 10 yıldır kadın girişimcileri ayrı bir segmentte değerlendiriyor, onlara özel ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Kadınların finansman ihtiyacını sağlamanın yanı sıra, finansmanı üretime çevirmeleri ve istihdama katkı sağlamaları için eğitim fırsatları da sunuyoruz. Girişimci kadınlara sunduğumuz uygun koşullardaki kredi fırsatıyla, daha fazla kadının iş hayatına katılması veya işini büyütmesi için yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version