VAKIFBANK’A HÜCÜM!

Sponsorlu Bağlantılar

Personel alımı yapacağı haberleri bankanın ünlü arama motorunda ” Vakıfbank’ın trend” olmasına neden oldu. 15 Aralık’da yaklaşık 100 bin kişi google’da Vakıfbank’ı aradı.
Bankacılık sektöründe zorlaşan çalışma koşulları bu mesleği yapan ve yapmak isteyenleri Vakıfbank’a yöneltiyor. Son döenemde iş güvencesi ve hedef baskısının olmadan yapıldığı nadir bankalardan olan Vakıfbank, ünlü arama motoru Google’de trend oldu.
15 aralık tarihinde google da en çok aranan kelimeler arasında ilk sırada Vakıfbank geldi. Yine Vaıkıfbank personel alımı 20016 ve Vakıfbank başvuru şartları en çok sorgular arasında yer aldı. Google trend verilerine göre, sadece 15 aralık da 100 binden fazla kişi bu aramayı yaptı.  Google’da Vakıfbank ile ilgili aramaların ise aralık ayı boyunca hareketendiği görülüyor.
HERKES VAKIFBANK’I TERCİH EDİYOR
Son dönemde en çok tercih edilen bankalar arasında ilk sırada Vakıfbank geliyor. Gerek tanınan sosyal haklar gerekse iş koşullarının sağlıklı olması bankanın en çok tercih edilmesinde etki yapıyor. Çalışan bankacıların da geçmek için  çaba harcadığı bankaya yeni mezun gençler yılda 200 binin üzerinde başvuru yapıyor.
BANKACI MAAŞI

Yine google aramalarında son yıllarda en çok dikkat çeken kelime BANKACI MAAŞI oldu.  Bankacılık mesleği ile ilgili her 10 aramadan 5’i maaşlarla alakalı oldu. 

 

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version