Akbank, Yeni E-Belgeli Android POS Cihazı ile İşletmelerin Maliyetlerini Düşürüyor

Akbank şimdi de Android POS cihazlarına entegre ettiği yeni e-belge özellikleriyle işletmelere pek çok kolaylık ve maliyet avantajı sunuyor.

Akbank

Akbank

Sponsorlu Bağlantılar
  • Advertisement

Akbank, dijital bankacılık teknolojilerini kullanarak geliştirdiği yenilikçi ödeme çözümleriyle işletmelere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, Android POS cihazlarına eklediği ürün tanımlama, ürün listeleme, sepet oluşturma gibi yeni özelliklerle işletmelerin tüm ihtiyaçlarını tek bir POS cihazıyla karşılıyor. Bu yenilik, işletmelerin ödeme alma süreçlerini dijitalleştirerek hem kolaylaştırıyor hem de maliyet avantajı sunuyor. Ayrıca ürünün birçok fonksiyon kontrolü Web portal üzerinden yapılabiliyor. Bu kolay ve güvenli üründen e-fatura mükellefleri ve e-fatura kullanmak isteyen tüm üye işyerleri faydalanabiliyor.

E-belgeli ürün ailesi ile beraber ödeme alma fonksiyonuna eklenen ilave özeliklerle işyerlerinin tüm ihtiyaçlarına çözüm sunduklarının altını çizen Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce; “Akbank olarak hız kesmeden üye işyerlerimizin hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Yazarkasa POS mükellefleri de dahil olmak üzere, tüm sektörlerden e-fatura sistemine dahil olan ve yeni geçen işletmelerin kullanabilmesi için E-Belge özellikleriyle yenilediğimiz Akbank Cebe POS ve Android POS bunlardan birkaçı. Bugün müşterilerimize sunduğumuz yeni nesil E-Belgeli POS ürünleri ile sepet oluşturma, ödeme alma ve e-belge hizmetlerine uçtan uca tek bir çözüm ile ulaşılabiliyor. Bu ürünleri tercih eden Akbanklı üye işyerleri düşük maliyetli çözümlerden yaralanabiliyor” dedi.

Akbank, yazarkasa özellikli Android POS ürünüyle sunulan e-belgeli çözümler ile ürün tanımlama, ürün listeleme, sepet oluşturma, nakit, temassız ya da kare kod ile peşin veya taksitli ödeme alma, işlem raporlarını saklama fonksiyonlarını destekliyor. İşletmeler ödeme aldıkları bu POS cihazı üzerinden oluşturdukları satış belgelerini e-fatura sistemiyle anında müşterilerine iletebiliyor. Süper Entegratör işbirliği ile geliştirilen e-arşiv/e-fatura üretme özelliği ile işletmeler, tüm satış, faturalama ve tahsilat işlemlerini muhasebe sistemlerine kolaylıkla aktarabiliyor.

Akbank, e-belgeli POS ürünleri için özel bir kampanya da başlattı. Kampanya kapsamda üye işyerleri ilk 6 ay boyunca 5 milyon TL ciroya kadar olan ödemelerinde %1,99 komisyon oranı ve %100 POS ücret indirimi gibi avantajlardan faydalanabilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version