Bir Garip Halka Arz! Ortada izahname Yok!

Türkiye'nin en iyi değerleme uzmanı Türker Açıkgöz, Gündoğdu Gıda halka arzını yapan ALB Yatırım'ı ciddiyete davet etti!

Türker Açıkgöz

Türker Açıkgöz

Sponsorlu Bağlantılar
  • Advertisement

8 ağustos 2024 perşembe günü SPK bülteninde iki şirketin İlk Halka Arzı onaylandı. Kıraç Galvaniz ve Gündoğdu Gıda.
Kıraç Galvaniz’in halka arzına ilişkin belgeler şirketin web sitesinde paylaşılmış.
Fakat Gündoğdu Gıda kayıplarda… Gündoğdu Gıda’nın halka arzında konsorsiyum lideri ALB Yatırım.
Borsa yatırımcıları cuma gününden bu yana şirketin halka arz onaylı izahnamesini, denetim raporunu, fiyat tespit raporunu beklemekte.
Fakat 12 Ağustos 2024 Pazartesi saat 11.00 itibariyle ne Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’da, ne şirketin web sayfasında, ne de konsorsiyum lideri ALB Yatırım’ın web sitesinde şirketin halka arzıyla ilgili GEREKLİ BELGELERİN yer almadığı görülmekte.
Oldukça ciddiyetsiz, sorumsuz ve kurumsallığa hiç yakışmayan bir davranış. Bu şirketin dosyaları ne ara incelenecek ve borsa yatırımcılarına karar verme, analiz etme, inceleme süresi tanınacak?
ALB Yatırıma sesleniyorum.
Bu kadar gündür ne yapıyorsunuz? Gündoğdu Gıda’nın halka arz evrakları nerede? ALB Yatırım’ın web sitesinden anladığım kadarıyla halka arz başvurusu 5 Eylül 2023’de yapılmış. 11 aydır yürütülen bir halka arza ait belgeler nasıl tamamlanmamış olur? Yoksa son dakika bir şeyler mi yapılıyor bilmiyorum ama insanların içine kurt düşürüyorsunuz.
Gündoğdu Gıda’nın halka arzını heyecanla bekliyorum.
Sevgiyle kalın.

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version