Ünlü Yatırım şirketi Bulls ‘dan spora destek!

Bulls Yatırım, TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımının Yeni Sponsoru Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Bulls Yatırım, TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımının Yeni Sponsoru Oldu!

2024-25 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi-TBL’de mücadele edecek olan TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı, Türkiye’nin en önemli kuruluşlarıyla sponsorluk anlaşmaları imzalamaya devam ediyor.

Sermaye piyasalarında adından söz ettiren, yatırımcı dostu, paydaşlarına etkin çözümler sunan Bulls Yatırım, TED Kolejlilerin forma sponsoru oldu.

Her alanda sosyal gelişime ayırdığı fonlarla dikkat çeken Bulls Yatırım, her yıl 13 branşta Türkiye’nin sporuna katkı ve burs sağlayan TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımına sponsor oldu. Bulls Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya, “TED gibi köklü bir camianın parçası olmanın ve spora katkı yapmanın önemine değinerek, forma sponsorluğunun iki önemli markayı tek çatı altında bütünleştirmenin; geleceğin sporcularına verilen katkının ülke kazanımı açısından sosyal ve kültürel olarak kritik bir tercih olduğunu” belirtti.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Kerem Mağdenli, TED Kolejlilerin süper lig hedefinde sponsorlarla bir başarı serüveninin vücut bulacağına inandığını beyan etti.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Kerem Eren, amaçlarının sinerji yaratarak sporda sürdürülebilir bir başarının tesisi olduğunu kaydetti. TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Soner Gökten ise, özellikle sermaye piyasalarından kısa zamanda adından söz ettiren Bulls Yatırımın, TED basketbol takımının formasında yer bulmasının önemli olduğunu; sosyal sorumluluk adına spora verilen önem çerçevesinde Türk finans dünyasının ilgisinin yadsınamaz derecede kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

TED Ankara Kolejliler, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Sponsorlu Bağlantılar

Exit mobile version