TED Ankara Kolejliler Mustafa Baştürk’ü ve Berkay Genç’i kadrosuna kattı!


Geçtiğimiz günlerde baş antrenör olarak Mustafa Mavili ile el sıkışan TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı, transfere hız verdi.

Geçen sezon Final Spor forması giyen Mustafa Baştürk ve Çağdaş Bodrum forması giyen Berkay Genç, 2024-25 sezonunda TBL-Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan TED Ankara Kolejliler Basketbol takımıyla sözleşme imzaladılar.

İmza töreni Cumhuriyet Spor Salonunda yapıldı. Baş Koç Mustafa Mavili, kulüp Başkanı Kerem Mağdenli ve basketbol şube sorumlusu yönetim kurulu üyesi Kerem Eren imza töreninde hazır bulundular.


Baş Koç Mustafa Mavili, planladıkları yırtıcı oyun sistemi için gerek Baştürk’ün gerekse de Genç’in çok önemli transferler olduğunu belirtti. Başkan Mağdenli ise, TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımının her daim üste oynayan bir alışkanlık kazandığını, hedeflere ulaşma doğrultusunda yönetim olarak imkanları sonuna kadar zorladıklarını ifade etti.

Basketbol şube sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Kerem Eren, hedefleri olan ve azimli bir kadro kuracaklarını belirterek; özellikle yabancı kontenjanı için önemli isimlerle görüşmelerin devam ettiğini; sürprizlerin ardı arkasına geleceğini belirtti.

Mustafa Baştürk 196 cm boyunda ve kısa forvet (3 numara) pozisyonunda; Berkay Genç ise 206 cm boyunda ve uzun forvet (4 numara) pozisyonunda oynuyor.

 

Mustafa Baştürk

 

Berkay Genç

Exit mobile version