ING Mobil’e yeni özellikler eklendi

Tuğçe Bora Kılıç

Tuğçe Bora Kılıç

ING Türkiye, ING Mobil’i geliştirmeye devam ediyor. Müşteriler, ING Mobil ile günlük bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor, ayrıca bir bankacıyla görüşme ihtiyacı duyduklarında, Cebimdeki Danışman ile uzman bir bankacıyla görüntülü görüşerek işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Bununla birlikte, yapay zeka INGo’da yer alan Canlı Destek hizmetine 7/24 ulaşabiliyor. ING Türkiye, daha zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak amacıyla ING Mobil’e yeni özellikler ekledi. ING Mobil’de yer alan “Fon Getiri Karşılaştır” özelliği ile ING’liler, yatırım fonlarının getirilerini kolayca karşılaştırabiliyor. Ayrıca, ING Mobil üzerinden eksik kimlik bilgilerini tamamlayabiliyor ve teyitli adres güncellemesini yapabiliyor. 2. el araç alımı ve kitle fonlama işlemlerini de Güvenli Ödeme ile gerçekleştirilebiliyor.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, “Mobil bankacılığı stratejimizde önceliklendiriyor, müşteri deneyimini merkeze alıyoruz. Uzaktan müşteri edinimi oranımız %56 ile sektör ortalamasının üstünde. ING Mobil memnuniyet skorumuz ise 95 puan. Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumlayarak mobil uygulamamıza yeni özellikler ekliyoruz” dedi.

Fon Getiri Karşılaştır özelliği ING Mobil’de
ING Mobil’in hayatı kolaylaştıran özellikleriyle ING müşterileri birikimlerine yön verirken yatırım fonları hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyor. ING Mobil’de yer alan “Fon Getiri Karşılaştır” özelliği ile ING müşterileri diledikleri yatırım fonlarının getirilerini kolayca karşılaştırabiliyor ve fon getiri grafiği ile dönemsel getirileri inceleyerek fon işlemlerini gerçekleştirilebiliyor.
ING’liler eksik kimlik bilgilerini Cebimdeki Danışman ile uzaktan görüşerek tamamlayabiliyor
Müşteriler, şubeye gitmeden eksik kimlik bilgilerini mobil uygulama üzerinde yer alan Cebimdeki Danışman hizmeti ile bankacılarla uzaktan görüşerek tamamlayabiliyor. Ayrıca müşteriler, yeni adres kayıtlarını ve teyitli adres güncellemelerini de ING Mobil üzerinden yapabiliyor. Kullanıcı kodu iptal olan mobil uygulama kullanıcıları ise yine ING mobil üzerinden dijital kimlik doğrulama adımlarını geçerek yeni kullanıcı kodu alabiliyor.
Ayrıca müşteriler ING Mobil’in giriş ekranının altındaki menüde ilk sırada yer alan FAST İşlemleri menüsü üzerinden Karekod ile Ödeme, Para Gönderme, Karekod Oluşturma, Kolay Adres Yönetimi ve Güvenli Ödeme gibi işlemleri kolayca yapabiliyor. Bununla birlikte, 2. el araç alımı ve kitle fonlama işlemlerini Güvenli Ödeme ile daha hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirilebiliyor.
Tuğçe Bora Kılıç: Mobil bankacılığı stratejimizde önceliklendiriyor, müşteri deneyimini merkeze alıyoruz
Önce mobil yaklaşımıyla ilerlediklerini aktaran ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, “Mobil bankacılığı stratejimizde önceliklendiriyor, müşteri deneyimini merkeze alarak uzun zamandır bu alana yatırım yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl ING Mobil’i ve internet bankacılığımızı yenileyerek daha kolay, hızlı, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya başladık. Dijital yatırımlarımızın başarılı sonuçlarını da gördük. Uzaktan müşteri edinimi oranımız %56 ile sektör ortalamasının üstünde. ING Mobil memnuniyet skorumuz ise 95 puan. Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumluyor, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak için mobil uygulamamıza yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni özelliklerimizden biri olan ve yatırım fonlarıyla ilgilenen müşterilerimizin ilgi gösterdiği ‘Fon Getiri Karşılaştır’ özelliğini mobilde sunarak müşterilerimiz için fark yaratmaktan mutluluk duyuyoruz. Yatırım fonlarını stratejimizde önceliklendiriyoruz; son 1 yılda yatırım fonlarında %215, sene başından bu yana TL fonlarda %158 büyüme gerçekleştirdik. Tamamen dijital bir banka olarak, müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Exit mobile version